NOU! Servicii de pavare + discount 10% !

Standard

p0 (3)După cum bine știţi deja, ne ocupăm de tot ce înseamnă amenajarea grădinii, de la prima plantă și până la ultimul firicel de iarbă. Dar printre serviciile oferite de firma noastră se află și amenajarea curţii. Și pentru că dorim să vă oferim dumneavoastră, clienţii noștri actuali și viitori, satisfacţia lucrării efectuate de la început până la sfârșit, suntem într-o continuă dezvoltare și încercăm mereu să fim în pas cu evoluţia cerinţelor de pe piaţa românească.

p0 (2)De aceea am adăugat în portofoliul nostru de servicii, pe lângă cele deja cunoscute, serviciul de montaj pavele – montare pavele sau dale, placare cu gresie de exterior, și realizarea de terase (din lemn). Deci nu trebuie să mai căutaţi alte firme sau meseriași, noi vă stăm la dispoziţie cu o echipă specială de profesioniști în domeniu.

Iar pentru clienţii existenţi, dar și pentru cei care ne contractează serviciile atât pentru amenajare grădină cât și pentru amenajare curte, avem o ofertă de nerefuzat: 10% discount în luna Iulie, și garanţia totală a lucrării! Luna Iulie deja a început, deci nu mai așteptaţi, contactaţi-ne acum!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s